Invisio Communications
2017-05-10

INVISIOs kontor i USA fullt operativt

Attachment

Stockholm den 10 maj 2017


INVISIO, som utvecklar och säljer världsledande, innovativa kommunikationssystem med hörselskydd, meddelar idag att det nybildade amerikanska dotterbolaget är operativt verksamt och att den amerikanska organisationen växer med fler medarbetare.

Dotterbolaget, INVISIO Communications Inc, etablerades i november 2016 och har nu blivit fullt operativt verksamt. Kontoret har till uppgift att stödja befintliga kundgrupper och partners inom försvar och säkerhet, öka kundbasen samt utveckla branschnätverket.

"Vi är glada över att ha öppnat eget kontor i USA och kan utöka vår verksamhet där. En lokal närvaro ger våra kunder snabb support och är ett led i INVISIOs positiva utveckling. Etableringen stödjer vår ambition att stärka vår ledande roll som leverantör till kundgrupper inom försvars- och säkerhetsbranschen", säger Lars Højgård Hansen, VD på INVISIO.

Ray Clarke kommer att leda dotterbolagets arbete. Han har omfattande försäljningserfarenheter från säkerhets- och försvarsindustrin, bland annat som chef för framgångsrika organisationer inom Revision, MSA och Draeger. Den 15—18 maj närvarar det amerikanska teamet vid branschmässan 2017 SOFIC i Tampa, Florida.

"INVISIO befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas och jag ser fram emot att få leda den amerikanska organisationens verksamhet. SOFIC är specialstyrkornas internationella mötesplats och ett idealiskt forum där vi kan träffa affärspartners, potentiella kunder och vänner från branschen", säger Ray Clarke, chef för INVISIOs försäljning i USA.

INVISIO på 2017 SOFIC
INVISIO visar sina avancerade kommunikations- och hörselskyddssystem på SOFIC i Tampa, Florida den 15—18 maj. För att boka ett möte med INVISIO, vänligen kontakta
ndl@invisio.com.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO Communications
Mobile:
+ 45 53 72 77 22 | E-mail: lhh@invisio.com


Om INVISIO Communications AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer kommunikationssystem med integrerat hörselskydd som gör det möjligt för användare att kommunicera och arbeta obehindrat i alla miljöer, även under krävande förhållanden som vid kraftigt buller, vid hetta eller under vatten. Systemen består av headset och avancerade kontrollenheter som kan anslutas till ett brett utbud av annan kommunikationsutrustning. Kunderna finns främst inom den offentliga sektorn. Försäljningen sker via ett globalt nätverk av partners och till viss del direkt till slutkund. INVISIO är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.