Invisio Communications
2017-05-11

INVISIO utökar sin kommunikations- och hörselskyddsserie med en batteriförsörjd kontrollenhet med två anslutningsportar

Attachment

Stockholm den 11 maj 2017


INVISIO (IVSO) utökar sin V-serie med en ny kontrollenhet för taktisk kommunikation och hörselskydd. INVISIO® V50 är framtagen för att möta försvarskunders behov av en enhet med strömförsörjning via batteri. Produkten kommer att lanseras på den internationellt ledande branschmässan för specialstyrkor, SOFIC, i Tampa, Florida den 15—18 maj 2017.

INVISIO V50 är en kraftfull kontrollenhet med två anslutningsportar och strömförsörjning från ett internt batteri, alternativt från den anslutna radioenheten. Tillsammans med INVISIOs X5-headset säkerställer produkten ett mycket effektivt hörselskydd samtidigt som bäraren kan kommunicera med bibehållen situationsmedvetenhet.

"Vi bygger ut INVISIO V-serien med kontrollenheter i flera storlekar och med olika egenskaper för att möta kunders olika behov och uppdragsspecifika krav. Den moderna soldaten kräver allt från en till tre radio- eller kommunikationsenheter med eller utan strömförsörjning via ett batteri beroende på yrkesroll och behov. Med lanseringen av INVISIO V50 har vi ett ännu starkare produkterbjudande och kan supportera våra kunder på bästa möjliga sätt", säger George Nicolakis, Director Product Management, INVISIO.

INVISIOs produktportfölj består av kommunikations- och hörselskyddssystem anpassade efter professionella användares behov. I portföljen ingår bland annat kontrollenheterna INVISIO® V20, INVISIO® V50 and INVISIO® V60, med en, två respektive tre anslutningsportar. Alla produkter samverkar och kan anslutas utan inställningar till olika headset samt radio- och kommunikationsenheter.

INVISIO på 2017 SOFIC

INVISIO visar sina avancerade kommunikations- och hörselskyddssystem på SOFIC i Tampa, Florida den 15—18 maj. För att boka ett möte med INVISIO, vänligen kontakta ndl@invisio.com.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO Communications
Mobil:
+ 45 53 72 7722
E-mail: lhh@invisio.com


Om INVISIO Communications AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer kommunikationssystem med integrerat hörselskydd som gör det möjligt för användare att kommunicera och arbeta obehindrat i alla miljöer, även under krävande förhållanden som vid kraftigt buller, vid hetta eller under vatten. Systemen består av headset och avancerade kontrollenheter som kan anslutas till ett brett utbud av annan kommunikationsutrustning. Kunderna finns främst inom den offentliga sektorn. Försäljningen sker via ett globalt nätverk av partners och till viss del direkt till slutkund. INVISIO är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.